Ajutor
Shop

Termeni si conditii

Termeni si conditii:
prin folosirea serviciului oferit de acest website, va obligati sa respectati “termenii si conditiile”/ “angajamentul” descris(e) mai jos. daca nu acceptati acest angajament, nu puteti folosi sau accesa serviciul nostru.
definitii:
- "companie", „artist”  ("noi", "noua", "al(e) nostru(e)") inseamna sc zapper internet corp. srl, o companie inregistrata si functionand in conformitate cu legile din romania, inregistrata sub numarul j40/648/2012.
- "utilizatori", inseamna orice persoana fizica sau juridica care prezinta (inainteaza) sau publica o oferta pe website pentru a putea fi contractat(a)/solicitat(a) /luat(a) in considerare de clientii persoane fizice sau juridice.
- "eveniment ”serviciu de specialitate” inseamna orice proiect/slujba, in domeniul evenimentelor/petrecerilor, transmisa de utilizatori catre website in vederea publicarii acestuia, care include, dar nu este limitat(a) la: informatii, servicii solicitate, telefon, e-mail.
- "clienti", "tu" inseamna orice persoana/companie care foloseste serviciile artistfinder.ro in vederea contractarii//obtinerii/prezentarii de servicii de specialitate asa cum sunt acestea solicitate de utilizatori.
- "website" inseamna site-ul artistfinder.ro si toate paginile, continutul si sub-domeniile cuprinse de acesta.
- "interesul exprimat", "a-si exprima interesul" inseamna contactarea de catre client prin orice mijloace si/sau utilizarea evenimentelor utilizatorilor/artistilor prin serviciul nostru.
- ''invita client'' , ''hai la eveniment'' inseamna invitarea unui artist la evenimentul postat de catre client
- ''aplica la eveniment'' inseamna exprimarea interesului unui artist pentru un anume eveniment postat de client
- "oportunitate"(oprtunitati) inseamna un eveniment oferit/prezentat de noi pentru a va putea exprima interesul.
lege si jurisdictie
acest “angajament” va fi interpretat conform legistatiei aplicabile din romania. orice disputa in legatura cu prezentul „angajament”, inclusiv cele referitoare la valabilitatea, interpretarea, executarea sau anularea acestuia va fi solutionata pe cale amiabila. in cazul in care partile nu ajung la o solutie amiabila in termen de 30 de zile de la transmiterea unei notificari in acest sens de catre o parte celeilalte, disputele vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente de pe teritoriul municipiului bucuresti. daca oricare din prevederile prezentului „angajament” va fi inaplicabila sau invalida conform legislatiei in vigoare, atunci prevederea respectiva va fi ineficienta numai in masura in care ea este inaplicabila sau invalida, iar restul prevederilor prezentului „angajament” vor continua să fie obligatorii si sa ramana in vigoare.
prezentare generala
artistfinder.ro ofera o piata online (“serviciu”) pentru utilizatori si potentialii clienti care se afla in cautarea evenimentelor acestora.
acuratetea informatiei
cu toate ca facem tot posibilul pentru a ne asigura ca totul este corect si precis, artistfinder nu poate garanta acuratetea informatiei prezentata prin acest serviciu si nu este raspunzator pentru nicio problema sau pierdere care poate aparea din erori de continut. atunci cand veti folosi serviciile oferite de artistfinder, veti admite/accepta ca artistfinder nu este responsabil si nu va fi raspunzator pentru nicio activitate intreprinsa intre clienti si utilizatori. este responsabilitatea clientului/utilizatorului sa aleaga utilizatorul/clientul adecvat, dupa caz, si sa negocieze conform activitatii pe care o va intreprinde. artistfinder nu va fi implicat sau tinut raspunzator pentru intelegerea dintre utilizator si client. noi recomandam tuturor utilizatorilor/clientilor ca, inainte de a semna un contract cu oricare client/utilizator, dupa caz, sa obtina informatii asiguratoare, garantii, calificari si/sau orice alte documente necesare. daca veti avea orice problema sau pierdere ca rezultat al folosirii informatiilor astfel furnizate in afara site-ului nostru, artistfinder nu va fi raspunzator.
continut
prin accesarea site-ului esti de acord sa folosesti site-ul numai in scopuri legale si intr-un mod in care nu vei afecta drepturile nimanui sau restrange ori impiedica utilizarea si/sau placerea de a folosi acest site. mesajele, profilurile, descrierea evenimentelor si orice continut trebuie sa fie civilizate si cu bun gust. esti de acord ca toate postarile, mesajele, textele, fisierele, imaginile, fotografiile, fisierele video, sunetele sau alte materiale ("continutul") postate pe, transmise prin sau cu legaturi spre/dinspre site-ul artistfinder sunt raspunderea persoanei de la care acel continut este initiat. intelegi ca esti singurul raspunzator de continutul pe care il vei posta, prin email sau pe care il vei face disponibil prin serviciul nostru. esti de acord ca artistfinder nu controleaza si nu este responsabil pentru continutul accesibil prin serviciul nostru. esti de acord ca artistfinder nu face pre-evaluare sau aproba continutul, dar ca artistfinder va avea dreptul (dar nu si obligatia) sa refuze, stearga sau sa mute orice continut care este disponibil pe site, pentru violarea literei ori spiritului termenelor, sau pentru orice alt motiv. de asemenea, site-ul artistfinder si continutul disponibil prin serviciul nostru poate contine legaturi la alte site-uri web, care sunt complet independente de artistfinder. site-ul artistfinder.ro nu garanteaza acuratetea, deplinatatea sau autenticitatea informatiilor continute de oricare dintre aceste site-uri. esti de acord ca artistfinder nu garanteaza in niciun fel sau nu aproba utilizatorii sau clientii care sunt listati pe aceste site-uri. legatura ta la orice alte site-uri se face pe riscul tau. accepti faptul ca trebuie sa evaluezi si sa suporti toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut neafisat pe site-ul nostru si ca in nicio circumstanta artistfinder nu va fi raspunzator in niciun fel pentru orice continut, pierdere sau prejudiciu de orice fel, suferit ca rezultat al utilizarii continutului postat prin email sau in orice alt fel facut posibil de artistfinder.
proprietate intelectuala
artistfinder respectiv compania si/sau asociatii, afiliatii acesteia detine toate drepturile de proprietate intelectuala care au legatura cu acest site, incluzand, dar fara a se limita, design-urile, textele, baza de date, grafica si aspectul si tu esti de acord sa nu folosesti sau copiezi nicio parte din acestea fara permisiunea noastra expresa. drepturile de proprietate intelectuala pe care o presupun postarile, mesajele, textele, fisierele, imaginile, fotografiile, video-urile, sunetele sau alte materiale ("continutul") pe care utilizatorii le incarca pe artistfinder sunt retinute de catre proprietarul lor si acestea sunt adaugate pe site de catre utilizatori, pe riscul lor. facand aceasta, ne dai expres si irevocabil permisiunea de a stoca, afisa si utiliza continutul.
mod de lucru
interactiunea ta cu utilizatorii sau clientii, dupa caz, gasiti pe sau prin site-ul artistfinder.ro, incluzand plati si organizari evenimente si oricare alte termene, conditii, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de interactiuni, sunt strict intre tine si astfel de utilizatori sau clienti. artistfinder nu poate garanta acuratetea informatiei prezentata prin acest serviciu - toate postarile, mesajele, textele, fisierele, imaginile, fotografiile, fisierele video, sunetele sau alte materiale ("continutul") postate pe, transmise prin sau cu legaturi spre/dinspre site-ul artistfinder sunt raspunderea persoanei de la care acel continut este initiat. in cazul utilizarii serviciilor noastre, esti de acord ca i) esti singurul raspunzator de continutul pe care il vei posta, prin email sau pe care il vei face disponibil prin serviciul nostru, ii) artistfinder nu controleaza si nu este responsabil pentru continutul accesibil prin serviciul nostru, iii) artistfinder nu face pre-evaluare sau aproba continutul, iv) ai obligatia sa obtii informatiile asiguratoare, garantii, calificari si/sau orice alte documente necesare si v) esti singurul raspunzator de efectuarea tuturor verificarilor din punct de vedere juridic, tehnic sau financiar al celeilalte parti. atunci cand veti folosi serviciile oferite de artistfinder, veti admite/accepta ca artistfinder nu este responsabil si nu va fi raspunzator pentru nicio activitate intreprinsa intre utilizatori si clienti. esti de acord ca artistfinder nu va fi responsabil sau raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu de orice fel rezultat in urma unei asemenea interactiuni. daca va fi o disputa intre utilizatori si/sau clienti identificati pe/prin acest site sau intre utilizatori sau clienti si oricare terta parte, intelegi si esti de acord ca artistfinder nu este obligat sa intervina. in situatia in care ai o disputa cu unul sau mai multi dintre utilizatori si/sau clienti, te angajezi sa absolvi artistfinder, functionarii, angajatii, agentii si succesorii in drepturi, de orice revendicare, cerere sau dauna (efectiva sau rezultata) de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nesuspectata, divulgata sau nedivulgata, aparuta in urma sau relationata in orice fel cu astfel de dispute si/sau cu serviciul nostru. esti de acord ca artistfinder poate solicita daune in cazul in care numele site-ului/serviciului este implicat in orice fel de litigiu, intre utilizatori si/sau clienti si/sau terte parti.
conditii de plata
se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele visa (classic si electron) si mastercard (inclusiv maestro, daca au cod cvv2/cvc2). nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, artistfinder foloseste xxxxx bank. pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele xxxxx bank. artistfinder nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de artistfinder. activarea serviciului se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.

nume firma: zapper internet corp.
cod unic inregistrare:  29575317
taxa clienti. abonament
daca esti un client esti de acord sa platesti artistfinder o taxa de inscriere la data cand esti postat pe o lista de clienti, prin serviciul nostru. taxa de inscriere da dreptul clientilor de a posta oferta de servicii pe site si de a primi solicitari de la utilizatori, direct sau prin intermediul site-ului. prin plata taxei de inscriere, acceptati si sunteti de acord ca artistfinder nu garanteaza obtinerea de job-uri, invitatii, solicitari de informatii sau orice alta forma de contact din partea utilizatorilor. esti de acord in calitate de client ca esti responsabil pentru plata facturilor noastre in termenii de plata stabiliti. in cazul in care contul tau are o factura de plata neachitat contul tau nu va fi activat. esti de acord sa primesti toate facturile prin email, la adresa de email pe care ne-ai dat-o. este responsabilitatea ta sa te asiguri ca aceasta adresa de email functioneaza corect. in cazul in care metoda ta de plata esueaza sau este reclamata de banca sau emitentul tau de card, esti de acord in calitate de client sa ne platesti orice cost suportat de noi.
taxa pentru abonamentele artist silver si finder silver este de 5 euro.
taxa pentru abonamentele artist gold si finder gold este de 10 euro.
promovarea profilului de artist pe site-ul artistfinder.ro este de ... euro.
clientii
abonamentul clientilor se plateste in avans, la inscriere. nu se fac rambursari. sunt 4 (patru) tipuri de abonamente, in functie de tipul de pachet ales, dupa cum urmeaza: artist silver, artist gold, finder silver si finder gold. pretul acestor pachete este calculat in functie de specializarile fiecarui client, dupa aria teritoriala in care activeaza si complexitatea evenimentelor. cuantumul acestor abonamente se stabileste in functie de termenul, informatiile si optiunile marcate de client dupa accesarea linkului upgrade cont activ > alege pachet.
se pot efectua modificari de abonament prin majorarea sau diminuarea valorii acestuia si in perioada unui abonament platit in avans cu exceptia primei luni si ultimei luni de abonament valabil. in cazul unei modificari de abonament prin majorarea valorii acestuia este necesara plata debitului catre artistfinder, noul abonament intrand in vigoare dupa confirmarea platii. in cazul unei modificari de abonament prin diminuarea acestuia, clientul va avea un credit in contul artistfinder, credit ce va putea fi folosit numai pt. prelungirea abonamentului.
fiecare eveniment care este postat creeaza un mic fond de oportunitati pentru artistii relevanti, aflati in proximitatea acestuia si a altor factori. artistfinder nu garanteaza ca vreun client va avea acces la vreun eveniment sau ca vreun artist isi va asigura participarea la eveniment in urma oprtunitatilor oferite. cu 7 zile inainte de aceasta data de reinnoire, va vom anunta prin email la adresa de email pe care ne-ai furnizat-o, ca abonamentul de client trebuie reinnoit (prelungit) abonamentele de client nu se reinnoiesc automat. in cazul in care nu se reinnoieste abonamentul si nu se trimite confirmarea de plata, oferta de servicii postata pe site nu va mai fi vizibila pentru utilizatori si nu vei mai putea participa la eventualele evenimente. contul tau devine un cont de tip ''artistvizitator'' valabil maxim 60 zile. poti sa-ti inchizi contul, daca nu vrei sa reinnoiesti abonamentul, prin trimiterea unui mail catre comercial@artistfinder.ro. artistfinder nu va fi responsabil fata de tine sau orice terta parte pentru orice pierderi sau costuri care pot rezulta sau aparea din faptul ca nu ai reinnoit sau anulat intelegerea inaintea datei de reinnoire. din timp in timp, artistfinder poate schimba pretul abonamentelor de client/artist. te asiguram ca te vom instiinta cu 7 zile inainte de o schimbare de pret. pentru abonamentul platit in avans nu se va efectua nicio schimbare de pret - modificarea de pret se poate aplica numai la prelungirea unui abonament vechi sau la un abonament nou activat. singurele taxe ale caror valoare se poate modifica in timpul unui abonament sunt taxele suplimentare de lista scurta. esti de acord ca artistfinder are dreptul de a modifica politica comerciala cu privire la caracteristicile si privilegiile abonamentului de client. aceste modificari nu privesc contractele incheiate anterior.
observatii.comentarii.raspunsuri.evaluari.referinte
clientii sunt de acord ca, utilizatorii le pot adresa comentarii, intrebari, impresii, daca, dupa ce ti-ai exprimat interesul, ai indeplinit o parte sau tot job-ul inscris, sau unul similar, sau unul relationat cu acesta prin intermediul site-ului nostru. toti clientii vor permite evaluari de la utilizatorii pentru care vor lucra si de aceea, vor intelege ca artistfinder nu este responsabil pentru evaluarile pe care acesti utilizatorii le pot posta, sau orice alta dauna, pierdere survenita in urma acestor postari si totodata artistfinder nu garanteaza evaluari din partea utilizatorilor. artistfinder accepta referinte ale utilizatorului numai in conditiile in care utilizatorul dovedeste ca a executat un eveniment cu clientul prin intermediul site-ului nostru. utilizatorul care posteaza evaluarea, comentariul este direct responsabil pentru postarea sa. in anumite circumstante speciale, artistfinder poate sterge comentariul (postarea), dar numai atunci cand considera ca este cazul. de asemenea, orice utilizator care posteaza o evaluare la adresa unui client este direct raspunzator pentru acuratete si legalitate. toti utilizatorii inteleg ca prin folosirea de blasfemii, comportamente calomnioase, activitati ilegale sau orice alta forma de abuz atunci cand folosesc aceasta functie de evaluare sau orice alta parte a acestui site, pot fi restrictionati de la folosirea site-ului si raportati autoritatilor, daca este cazul. artistfinder va organiza o serie de controale asupra evaluarilor, ca sa se asigure de autenticitatea lor si poate, daca doreste, sa indeparteze orice evaluare pe care nu o poate verifica. indepartarea sau lipsa evaluarilor unui client nu altereaza obligatia acestora de a plati orice abonament.
limitari
accepti ca artistfinder poate limita utilizarea site-ului, incluzand dar nelimitandu-se la acestea, numarul de zile in care continutul va exista pe site, numarul si marimea postarilor, mesajelor email, sau orice alt continut care poate fi transmis sau stocat pe site, precum si frecventa cu care poti accesa site-ul. esti de acord ca artistfinder nu este responsabil sau raspunzator pentru stergerea sau esecul de a stoca orice continut apartinut sau transmis de catre site. de asemenea, esti de acord ca artistfinder poate modifica sau inchide site-ul (sau orice parte a lui) oricand, cu sau fara notificare. artistfinder nu va fi raspunzator in fata ta sau a unei terte parti, pentru nicio modificare, suspendare sau intrerupere a oricarui serviciu. esti de acord ca artistfinder nu va fi raspunzator pentru nicio furnizare (sau ne-furnizare) a vreunui serviciu, sau parti a lui, incluzand pierdere sau profit, ori pierdere/dauna rezultata.
suspendarea. incetarea
esti de acord ca, artistfinder, atunci cand doreste sau considera ca nu ai actionat in conformitate cu litera si spiritul prezentului “angajament” are dreptul, dar nu si obligatia, sa stearga sau dezactiveze contul tau, sa opreasca sau restrictioneze accesul tau la folosirea site-ului, imediat si fara notificare, sa indeparteze sau sa stearga orice continut de pe site, pentru orice motiv. de asemenea, esti de acord ca artistfinder nu poate fi raspunzator in fata ta, sau a unei terte parti, in cazul inchiderii sau restrictionarii accesului tau la site. tot asa, esti de acord sa nu incerci sa folosesti site-ul dupa o asemenea inchidere/restrictionare.
clauze finale
artistfinder nu garanteaza accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile sale. artistfinder nu va fi responsabila pentru nicio problema sau disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, a sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui site.
serviciile oferite de catre artistfinder sunt puse la dispozitia utilizatorilor potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite si fara nicio raspundere din partea artistfinder in legatura cu acestea.
artistfinder isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, orice sectiune de pe www.artistfinder.ro potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizatori si sau clienti.
artistfinder isi rezerva dreptul de a schimba sau actualiza aceste “termene si conditii”, din timp in timp. in calitate de utilizator/client al site-ului, esti responsabil pentru aflarea oricaror actualizari ale acestor termene si conditii, prin vizitarea acestei sectiuni.

©2013   ArtistFinder.ro